Welkom

Daar zijn we dan!
Sinds ik een beetje geluid kon maken, hield ik mij bezig met zingen. Sinds ik een beetje kon lopen, hield ik mij bezig met dansen. De twist. Haha
Sinds mijn 8e speel ik gitaar.
Sinds de computer zijn intrede deed in mijn wereld, ben ik niet meer achter dit medium weg te slaan. Er zijn zoveel mogelijkheden...............
Verder houd ik van sporten, muziek luisteren, naar concerten gaan, naar theater gaan, lezen, computeren, tuinieren, vakantie houden (wie niet), wandelen, fietsen, mijn man en natuurlijk mijn kinderen.
Zij bespelen ook muziekinstrumenten: dwarsfluit, blokfluit, altfluit, keyboard en alles waar maar muziek uitkomt evenals de djembe en het keyboard van de computer.
Bij mijzelf ligt de akoestische gitaar me het meest na aan het hart. Mooi warm geluid.
Verder wordt er heel veel gezongen.

Projecten op de basisschool; zoals tijdens Pasen, Sinterklaas, Kerst.

 


Elektrisch experimenteren. Met z'n allen in een zaaltje. Dan leven we ons helemaal uit. Met versterkers en allerlei gitaren, microfoons en wat een ieder al niet meesleept. Dan zijn we net een echte band. (lees: bende).Deze dagen zijn altijd heel gezellig en een groot succes!

Met ons allen stoppen we muziek in de computer.
Wat er dan al niet uitkomt..........................................
Te gekke geluidjes.......................
Je raadt het al, we liggen soms krom van het lachen.

JEUGDSYMFONIEORKEST DE VUURVOGEL

Sinds de oprichting in maart 2002 houden we ons bezig met het Zwols Jeugdsymfonieorkest; genaamd JSO de VUURVOGEL.
Het is een orkest voor kinderen tussen acht jaar en twintig jaar. Wil je graag meespelen of ken je iemand die graag in een orkest mee wil spelen op viool, fluit, hobo, bas, pauken, cello, enz. enz.), dan kun je/jullie je opgeven via onderstaande link.
Het orkest heeft voor het eerst tijdens het project "Stad als theater" in de zomer van 2002 opgetreden in de binnenstad. Op de stadsgracht. Er gingen nog veel meer optredens volgen. Zowel in binnen als buitenland.
Voor meer info kijkt u op de site van JSO de Vuurvogel
www.vuurvogelonline.nl

© 2016 JR de Rink